Over mij

Marlon Denekamp

Mediator zijn betekent voor mij: een persoonlijke aanpak, duidelijkheid creëren en uiteindelijk het oplossen van een conflict zodat alle partijen verder kunnen. Hierbij stel ik me menselijk op, heb ik een goed luisterend oor en kan ik snel en effectief orde op zaken stellen. Door mijn juridische achtergrond kan ik mijn begeleiding direct volgens wet- en regelgeving structureren. Ik word bijzonder gemotiveerd wanneer ik met de inzet van mijn ervaring en talent de oplossing van een conflict kan bieden.

 

 

MfN Registermediator
Ik ben MfN Registermediator, met als specialisatie Familiemediation. Als MfN Registermediator voldoe ik aan de kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie Nederland en ben ik ook verplicht mijn vaardigheden en kennis op peil te houden volgens vastgestelde normen. Ook heb ik bij het MfN de Accreditatie Familie Mediation. Dat houdt in dat ik gekwalificeerd ben in het professioneel begeleiden van familie- en gezinsleden bij het oplossen van hun onderlinge problemen.

 

Samenwerking
Op mediationgebied werk ik samen met Karin Goosens. Zij is ook MfN Registermediator en eigenaar van KWR Mediation & Juridisch Advies. Wij delen onze kennis en helpen elkaar bij de meer ingewikkelde zaken. Daarnaast zijn wij ook onderdeel van het samenwerkingsverband Mediation 4 All.
www.kaatweetraad.com
www.mediationforall.nl